Limak Atlantis

Tips voor je reis naar Limak Atlantis

Tip 1: neem een massage

Neem eens een heerlijke massage in het hotel. Daar werken echt de beste masseuses. Of bezoek de hamam.

Tip 2: bezoek de markt in Belek

Ga naar de markt in Belek op zaterdag. Het is er niet te druk en je kunt er toch veel leuke spullen kopen voor een lage prijs. In de buurt zit ook een bazaar. Ook leuk om naartoe te gaan. En als je naar Belek gaat, ga dan met de tractor. Grappige manier om er te komen!

Je kan ook prachtige foto’s laten maken in het hotel.

Tip 3: geniet van diverse sporten

Op het strand is het mogelijk om watersporten te beoefenen, zoals jetskiën, ritje op de bananenboot of parasailen. In de maand April kan het zijn dat bepaalde watersporten nog niet beschikbaar zijn… Hou hiermee rekening!

Voor de voetballiefhebbers, Het Sunsetcafé in Belek laat voetbal zien. Maar ook op het Royal Holiday Palace wordt voetbal uitgezonden, onder andere de Champions League.

Tip 4: upgrade je bed & weet wat mee moet

Als je de bedden te hard vindt in het hotel, kun je om een matrastopper vragen.

Een voordeel van het hotel, je hoeft geen badlakens mee te nemen. Neem overigens wel witte kleding mee voor de Cuban White party. Het hotel heeft meerdere thema-avonden. Leuk om daar iets mee te doen!

Tip 5: golfen

In de omgeving heb je mooie golfbanen. Houd je van golfen? Dan zit je hier ook. Daarnaast zijn de Kursunlu watervallen ook een echte aanraden voor wie wil genieten van de mooie natuur. Voorzie wel voldoende tijd want het te verkennen domein is zeer groot.

Tip 6: fooien verdelen

Als je eventueel fooi wilt geven, geef dan niet alleen het barpersoneel. Vergeet het animatieteam ook niet. Zij maken je vakantie! En de kamermeisjes of bellboy kan ook wel wat gebruiken. Iedereen doet zijn best!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 607 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen