Limak Atlantis

All inclusive Limak Atlantis: wat is er inbegrepen?

Onbeperkt eten bij All-inclusive Limak Atlantis

Wie wil er nou niet tot in de details goed verzorgd worden? Wie wil er nou niet lekker eten, beetje zwemmen en volledig ontspannen? Het Limak Atlantis Hotel zorgt voor je en laat jou genieten tijdens je hele verblijf. Ga lekker eten in het buffetrestaurant. Of kies juist voor één van de vijf à la carte restaurants. Daar moet je voor reserveren en betaal je ook extra voor. Je ontbijt, luncht en dineert in het buffetrestaurant, tenzij je natuurlijk een avond voor een andere optie kiest. Maar de tijden zijn als volgt. Ontbijten doe je tussen 07.00 – 10.00 uur. Zelfs langslapers kunnen nog een uurtje langer genieten van het ontbijt. Lunchen gebeurt tussen 12.30 – 14.30 uur en dineren doe je tussen 19.00 – 21.30uur. Drinken kun je zoveel als je wilt: lokale (alcoholische) drankjes, water of fris.

De tijden in het hoog- en laagseizoen kunnen van elkaar afwijken. Controleer dit altijd even zodat je weet tot hoe laat je nog ergens wat kunt eten of drinken.

Nog meer snacks bij Limak Atlantis

In de zomer kun je tussen 13.00 en 17.00 uur schepijs krijgen. Ook andere snacks kun je halen tussen 12.00 en 16.00 uur. Midden in de nacht kun je soep of een snack krijgen tussen 23.00 en 4.30 uur. Koffie, thee en koekjes wordt geserveerd tussen 12.00 en 17.00 uur. En in de discotheek kun je tussen 23.00 en 02.00 uur drankjes krijgen. Dit geldt overigens allemaal wel voor de zomerperiode. In de winter zijn er afwijkende tijden. Schepijs kun je dan helaas niet halen. Koffie, thee en koekjes wordt tussen 14.30 en 16.30 uur geserveerd. Een snack midden in de nacht is beperkt te halen, tussen 23.00 en 01.00 uur. Daarnaast kun je vrijwel de hele dag allerlei (alcoholische) drankjes krijgen in de verschillende bars van het hotel. Dit zijn nationale en internationale drankjes.

Gratis entertainment

Het Limak Atlantis Hotel heeft een eigen animatieteam. Zij zijn professioneel en internationaal. Bijna elke avond is er een optreden in het theater van het hotel. Er is een kidsclub voor kinderen van vier tot twaalf jaar, waar kinderen kunnen schilderen, leren koken of samen lekker dansen. Er wordt altijd wel iets leuks verzonnen. ’s Avonds is er gelegenheid tot dansen in de discotheek van het resort.

Welnesscentrum

Net als vrijwel alle All Inclusive hotels, heeft ook het Limak Atlantis Hotel een eigen spa- en wellnesscentrum. Maak gebruik van de sauna of ga lekker relaxen in het stoombad. Buiten is er ook een whirlpool waar je gebruik van kunt maken. Tegen betaling kun je je professioneel laten masseren. Of onderga een schoonheidsbehandeling in de schoonheidssalon. Tegen betaling zijn er nog andere spa mogelijkheden.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 607 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen