Limak Atlantis

Eten & drinken Limak Atlantis – de restaurants en bars beoordeeld

Het buffetrestaurant van het Limak Atlantis Hotel, tevens het hoofdrestaurant, wordt gebruikt als restaurant om te ontbijten, lunchen en dineren. Hier eet je in principe je maaltijden. In het buffetrestaurant kun je van zeven uur tot elf uur ’s ochtends terecht voor het ontbijt, voor de lunch van één tot halfdrie ‘s middags en voor het diner van zeven uur tot halftien ‘s avonds. Na het avondeten kun je verrast worden door voorstellingen of andere mooie optreden. Naast het buffetrestaurants, kent het hotel nog vijf restaurants:

Restaurants bij Limak Atlantis

Dinasty
Dinasty is een Turks restaurant. Typische Turkse gerechten kun je hier bestellen. Het restaurant is het hele jaar geopend.

Laila
Dit restaurant is gespecialiseerd in Italiaanse gerechten. Mooie kleuren verschijnen op je bord als je bijvoorbeeld pasta bestelt. Het hele jaar geopend.

Sushida
Dit is een Japans restaurant. Hier worden typische Japanse gerechten geserveerd. Dit restaurant is open van 15 mei tot 30 oktober.

El Saguaro
Hier krijg je traditionele Mexicaanse gerechten, hete salsa’s en groenten. Ook dit restaurant is geopend vanaf 15 mei tot en met 30 oktober.

Poseidon
Dit is een visrestaurant. Verse vis wordt gevangen en deze ligt ’s avonds weer op je bord. Erg lekker. Dit restaurant is geopend van 15 mei tot 30 oktober.

Alle à la carte restaurants zijn van 19.00 tot 21.30 uur geopend. Reserveer bij het hotel wel alvast een plekje, zodat je verzekerd bent van een tafel in jouw restaurant van keuze. Gedurende je verblijf mag je één keer gratis in het à la carte restaurant eten. Wil je er vaker eten? Dan komt het voor eigen rekening.

Bars Limak Atlantis

Het Limak Atlantis Hotel heeft ook nog zes bars waar je terecht kunt voor wat hapjes en drankjes.

Allereerst heb je de Dolfijnenbar. Het is hier heel rustig. Alleen geopend gedurende de zomermaanden. Openingstijden zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Je hebt ook een Oceaanbar. Je kunt hier aan animatieshow bekijken of livemuziek luisteren. Deze bar is geopend in de winterperiode (15 oktober tot 10 mei). Openingstijden zijn van 20.00 uur tot 24.00 uur.

De strandbar is een heerlijke bar waar je lekker een cocktail kunt drinken of ’s avonds van de romantische sfeer kunt genieten. De bar is open van 10.00 tot 23.00 uur, maar alleen in de zomermaanden.

Snacks en lobby bar Limak Atlantis

Zin om te snacken? Ga dan naar Lycia. Dit is een bar waar je overdag wat kunt snacken. ’s Avonds worden hier voorstellingen gegeven en kun je hier ook drankjes drinken. De bar is open van 10.00 tot 01.00 uur. Geopend van 1 mei tot 30 oktober.

In de lobby kun je 24 uur per dag wat drinken. Prima om even te kletsen of wat muziek te luisteren. Deze bar is ook het hele jaar geopend.

Disco Limak Atlantis

In de discorium bar ga je wat dansen en wat drankjes drinken later op de avond. De openingstijden zijn van 23.30 tot 03.00 uur. De bar is 365 dagen per jaar geopend.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 607 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen