Limak Atlantis

Beoordelingen

Prima hotel om terug te komen het eten is gevarieerd en kamers zijn prima ligbedden zijn er in ruime mate en gelukkig handdoeken leggen is niet toeges

Apr 29, 2015 by Cornelis W van Schooten
Bezoekdatum: 16 tot 27 April 2015 

Prima hotel om terug te komen het eten is gevarieerd en kamers zijn prima ligbedden zijn er in ruime mate en gelukkig handdoeken leggen is niet toegestaan en is ook niet nodig het personeel is uiterst behulpzaam speciaal Mehmet Topbas de werkelijk niets teveel was om het de gasten naar de zin te maken dus wij. Komen er zeker terug


Werkelijk waar een heerlijk hotel. S nachts rustig slapen en de dag uitgerust ingaan. De bedden zijn voor ons (71 en 66 jaar) erg prettig. Voor ons wa

Apr 06, 2014 by frederiek
Bezoekdatum: Feb 2014 

Werkelijk waar een heerlijk hotel. S nachts rustig slapen en de dag uitgerust ingaan. De bedden zijn voor ons (71 en 66 jaar) erg prettig. Voor ons was dit de tweede keer en moet zeggen dat dit keer beter was dan de eerste keer. De nieuwe hotelmanager stelde zich vriendelijk voor en zei dat we voor vragen direct bij hem terecht kunnen. Fijn personeel. Ik geef Limak Atlantis 4 sterren en geen 5 omdat er in het voorjaan veel jongeren zijn. Die kunnen wat luidruchtig zijn hoewel wij daar geen hinder van hebben gehad.


limak atlantis en limak lara zijn mijn favoriete all in resorts. na 9 keer naar turkije is het alleen nog maar limak of royal wings. ook erg mooi. in

Apr 02, 2014 by limakfan
Bezoekdatum: Maart 2014 

limak atlantis en limak lara zijn mijn favoriete all in resorts. na 9 keer naar turkije is het alleen nog maar limak of royal wings. ook erg mooi. in augustus weer en kijk er elke dag naar uit


Met veel plezier denk ik terug aan een heerlijke week in Limak Atlantis. Mijn vriend en ik hebben ons heerlijk vermaakt. De drukte van het hoogseizoen

Aug 25, 2012 by Brenda Luiten
Bezoekdatum: Augustus 2012 

Met veel plezier denk ik terug aan een heerlijke week in Limak Atlantis. Mijn vriend en ik hebben ons heerlijk vermaakt. De drukte van het hoogseizoen was volgens de medewerkers al over, maar nog steeds leek het hotel wel goed vol te zitten. Wij hebben geen last gehad van deze drukte. Er waren voldoende restaurants en ligbedden aanwezig zodat er voor iedereen voldoende was. Het eten leed ook zeker niet onder de drukte. We hebben de hele week door heerlijk eten gehad. Het buffet varieerde elke dag. Er was steeds één deel het zelfde, en het andere deel van elke dag anders. Wij vonden vooral het salade buffet erg lekker. Ik had niet altijd behoefte aan een grote maaltijd dus dat kwam prima uit. De gym van het hotel is zeer goed. Ik vond het toch fijn om ook op vakantie een beetje te blijven sporten dus daar kon ik mooi terecht. Het personeel is erg vriendelijk en helpt je graag bij van alles en nog wat. Super resort!


Wat een luxe! De kamers waren mooi ingericht en de restaurants hadden allemaal een ander thema. De kamers werden elke dag schoongemaakt, met nieuwe ha

Jul 29, 2012 by Seanda
Bezoekdatum: 18 juli 2012 

Wat een luxe! De kamers waren mooi ingericht en de restaurants hadden allemaal een ander thema. De kamers werden elke dag schoongemaakt, met nieuwe handdoeken. We hoefden ons nergens zorgen om te maken. Dat was heerlijk. Dikke pluim voor het personeel dat zich letterlijk de benen onder het achterwerk vandaan liep om je tot dienst te zijn. Zeker met een fooitje deden ze echt goed hun best voor je. Zelfs n het hoogseizoen werden wij aan het zwembad geserveerd. Het hoofdrestaurant was erg goed, maar ik raad u wel aan op z'n minst een aantal a la carte restaurants te proberen. Je mag er 1 gratis proberen (vond ik iets weinig eerlijk gezegd) en daarna moet je reserveringskosten betalen. Verder had het resort inderdaad een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding.


Deze zomer hadden we besloten om lekker een 'makkelijke' vakantie te houden. Gewoon all inclusive zodat we ons nergens zorgen om hoefde te maken. Alho

Jul 18, 2012 by Vicky Remmers
Bezoekdatum: 7/7/12 

Deze zomer hadden we besloten om lekker een 'makkelijke' vakantie te houden. Gewoon all inclusive zodat we ons nergens zorgen om hoefde te maken. Alhoewel de reis wat stroef begon met een fikse vertraging vanaf Schiphol, is de vakantie verder heel goed verlopen. We zijn erg tevreden over het Limak Atlantis resort. De zwembaden zijn echt een verademing. In de zon kun je heerlijk ronddobberen en rustig rondzwemmen. Het is geen recht zwembad en zijn allemaal kleine zwembaden en zwemriviertjes die aan elkaar gekoppeld zijn. Je krijgt echt het idee dat je in de natuur zwemt ipv in een zwembad. Je kan heerlijk een eigen Jacuzzi opzoeken en daar met de familie of met z'n tweeën kletsen. De verzorging was erg goed, we hadden een mooie kamer en alles was goed school. Badkamer was meer dan voldoende. Het eten van het buffet was uitstekend. Wij zijn van plan hier nog eens terug naar toe te gaan, dat zegt volgens mij genoeg.


Samen met onze kinderen van 8 en 11 naar Atlantis geweest. De kinderen hebben het goed naar hun zin gehad. We zijn eigenlijk amper van het resort af g

Jun 07, 2012 by Meertens
Bezoekdatum: 26-5-2012 

Samen met onze kinderen van 8 en 11 naar Atlantis geweest. De kinderen hebben het goed naar hun zin gehad. We zijn eigenlijk amper van het resort af geweest. Er waren veel dingen te doen. Het strand was erg gezellig, de kinderen konden er veilig spelen en wij rustig ons boekje lezen. Het is makkelijk om een hutje te huren op het strand, het kost wel wat maar je hebt de hele dag door service en een goede plek om te liggen zowel in de zon als in de schaduw. Zelfs in mei was het al erg warm en moesten we rond het middaguur toch echt even de schaduw opzoeken. Ik verbaasde me over de mensen die ook bij die scherpe zon gewoon bleven liggen, die moeten hartstikke verbrand zijn. Er zijn genoeg schaduwplekken en parasols bij het resort. Het personeel was behulpzaam en professioneel, ze hebben ons altijd geholpen. Eten en drinken was er in overvloed. De kinderen vonden de kinderclub erg leuk, ze hebben er veel vriendjes gemaakt waar ze nu nog contact mee hebben. Mede vakantiegangers waren erg leuk. Geen vervelende mensen. Ik kan dit resort aan iedereen aanraden.


Limak Atlantis , USA 4.7 5.0 7 7 Prima hotel om terug te komen het eten is gevarieerd en kamers zijn prima ligbedden zijn er in ruime mate en gelukkig handdoeken leggen is niet toegestaan en is ook niet nodig het

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Arke
v.a. € 417 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen